Αρχική Σελίδα

Guangzhou Funcastle Amusement Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

                                                Κίνα Guangzhou Funcastle Amusement Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Το Guangzhou Funcastle είναι μια ολοκλήρωση της κατασκευής και της επιχείρησης πωλήσεων στον εξοπλισμό διασκέδασης για περισσότερο από 8 έτη. Είμαστε αυτοί προμηθευτής λύσης στάσεων για το κέντρο παιχνιδιού διασκέδασής σας.

 

Με την επαγγελματική ομάδα σχεδίου, από το γενικό προγραμματισμό, το τρισδιάστατο σχέδιο στην παραγωγή και την εφαρμογή της εγκατάστασης, σας παρέχουμε μια με το κλειδί στο χέρι υπηρεσία λύσης για να επιτύχουμε την ικανοποίησή σας.

 

Τα κύρια προϊόντα μας είναι συμπεριλαμβανόμενη παιδική χαρά παιδιών, πάρκο τραμπολίνων, που αναρριχείται στον τοίχο, τη σειρά μαθημάτων περιπέτειας, τον υπαίθριο εξοπλισμό λούνα παρκ, τα έπιπλα παιδικών σταθμών, τους μαλακούς φραγμούς του ΕΛΚ, και κ.λπ. Γίνεται αποδεκτό καλά από τους πελάτες μας από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο λόγω της αξιόπιστης ποιότητας, της καλής υπηρεσίας και της ανταγωνιστικής τιμής μας.

 

Εμμένουμε πάντα στην έννοιά μας «πρώτη προτεραιότητα ασφάλειας για το κέντρο διασκέδασης, φέρνουμε την ευτυχία για τα παιδιά σε όλο τον κόσμο».

 

Μέσω του αυστηρά ποιοτικού ελέγχου και προσφέρετε την καλύτερη υπηρεσία από τον προγραμματισμό &design στην εγκατάσταση μέχρι το άνοιγμα, κατά συνέπεια επιτρέψτε σε σας για να αρχίσετε το κέντρο παιχνιδιού σας ευκολότερο και να διαβιβάσετε στην επιτυχία.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Ιστορία

 

το 2015, Guangzhou Haixun που ανταλλάσσει τη Co., ΕΠΕ καθιερώθηκε, αρχικός την επιχείρηση στον τομέα του εξοπλισμού παιδικών χαρών.

 

το 2016, οργάνωση μια ομάδα για την πώληση του εξοπλισμού διασκέδασης, και τμήμα σχεδίου που εστιάζει στο εσωτερικό κέντρο διασκέδασης ιδρύθηκε.

 

το 2017, εφάρμοσε περισσότερες περιπτώσεις στην ευρωπαϊκή αγορά.

 

το 2018, ενίσχυσε τη διαχείριση για την ποιότητα του εργοστασίου, καθιέρωσε το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης.

 

2019, εστιάζοντας στη βελτίωση του τμήματος Ε&Α, επίπεδο επάνω η τεχνική καινοτομία.

 

το 2020-2021, Co. εξοπλισμού διασκέδασης Guangzhou Funcastle, ΕΠΕ ιδρύθηκε, παρέχοντας αυτού υπηρεσία λύσης στάσεων για το κέντρο παιχνιδιού διασκέδασης.

Κίνα Guangzhou Funcastle Amusement Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Guangzhou Funcastle Amusement Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Guangzhou Funcastle Amusement Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Funcastle

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-6000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2015

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Guangzhou Funcastle Amusement Equipment Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Funcastle Amusement Equipment Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Funcastle Amusement Equipment Co., Ltd Πιστοποιήσεις