Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Sure

Τηλεφωνικό νούμερο : 13610354343

WhatsApp : +8613422268033

Free call

Η της 6ης Κίνας προσχολική εκπαίδευσης έκθεση 2019 εκπαίδευσης ετήσιων συνεδρίων και της Κίνας διεθνής προσχολική

November 21, 2019

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η της 6ης Κίνας προσχολική εκπαίδευσης έκθεση 2019 εκπαίδευσης ετήσιων συνεδρίων και της Κίνας διεθνής προσχολική

Η της 6ης Κίνας προσχολική εκπαίδευσης έκθεση 2019 εκπαίδευσης ετήσιων συνεδρίων και της Κίνας διεθνής προσχολική

 

Χρόνος συνεδρίασης: Στις 30 Νοεμβρίου - 3 Δεκεμβρίου 2019

Χρόνος έκθεσης: Στις 30 Νοεμβρίου - 2 Δεκεμβρίου 2019

Διεύθυνση έκθεσης: Διεθνές κέντρο EXPO Hangzhou, Zhejiang

ο θάλαμός μας αριθ.: 1D-D04

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η της 6ης Κίνας προσχολική εκπαίδευσης έκθεση 2019 εκπαίδευσης ετήσιων συνεδρίων και της Κίνας διεθνής προσχολική  0

Με το θέμα «της τυποποίησης και της καινοτομίας για να προωθήσει την ποιοτική ανάπτυξη της προσχολικής εκπαίδευσης», το προσχολικό ετήσιο συνέδριο εκπαίδευσης της 6ης Κίνας προσκαλεί τις εκατοντάδες των γνωστών εμπειρογνωμόνων, των προι4σταμένων, των δασκάλων και των υπεύθυνων προγράμματος εμπορικών σημάτων από το σπίτι και στο εξωτερικό για να συμμετέχει μέσα και να οργανώσει περισσότερα από 100 φόρουμ που μοιράζονται, καλύπτοντας τα θέματα όπως η ανάπτυξη της προσχολικής εκπαίδευσης σε διάφορες χώρες, η διαχείριση των παιδικών σταθμών, η ανάπτυξη των εκπαιδευτικών πόρων, και η δημιουργία του περιβάλλοντος των παιδικών σταθμών.

 

Η έκθεση καλύπτει έναν τομέα 35000 τετραγωνικών μέτρων. Σχεδόν 500 εκθέτες σχετικοί με την προσχολική εκπαίδευση συμμετείχαν στην έκθεση. Τα προϊόντα έκθεσης καλύπτουν τα διάσημα προσχολικά προϊόντα εκπαίδευσης, τις εγκαταστάσεις, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τα εκπαιδευτικά παιχνίδια στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Ο μεγάλης κλίμακας, υψηλής ποιότητας, το μαρκάρισμα και η ειδίκευση της έκθεσης θα οδηγήσει στην τάση νέας ανάπτυξης της σφαιρικής προσχολικής βιομηχανίας εκπαίδευσης.

Περίπου οικογένεια της παιδικής ηλικίας

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η της 6ης Κίνας προσχολική εκπαίδευσης έκθεση 2019 εκπαίδευσης ετήσιων συνεδρίων και της Κίνας διεθνής προσχολική  1

η οικογένεια της ομάδας παιδικής ηλικίας ιδρύθηκε το 1988, τοποθετημένος σε Qingyuan, ο πίσω κήπος του δέλτα ποταμών μαργαριταριών. Είναι μια περιεκτική επιχείρηση εξοπλισμού διασκέδασης που ενσωματώνει την Ε&Α, το σχέδιο, την παραγωγή, τις πωλήσεις, και την υπηρεσία. Με περισσότερο από 30 έτη εμπειρίας στο διαστημικές σχέδιο και την παραγωγή των παιδιών, από την προοπτική των παιδιών, έχουμε δημιουργήσει μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική γενική λύση παιδικών σταθμών για τους πελάτες μας με τη μοναδική ευστροφία.

 

Παραγωγή πηγής, που παρέχει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα

η οικογένεια της παιδικής ηλικίας είναι η πηγή κατασκευαστών, ακριβείς απαιτήσεις για την ποιότητα των προϊόντων, με τον ικανοποιητικό ανεφοδιασμό και την υψηλότερη απόδοση δαπανών.

 

Εμμείνετε στην καινοτομία και οδηγήστε την ανάπτυξη της βιομηχανίας

η οικογένεια της παιδικής ηλικίας συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με την έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων και είναι δεσμευμένη στην παροχή των πελατών τα δημιουργικότερες προϊόντα και τις λύσεις σχεδίου, που παρέχουν στα παιδιά τη διασκέδαση και τη ζωτικότητα του διαστήματος παιχνιδιού.

 

Ακολουθήστε την τελειότητα και δημιουργήστε τη μιας στάσης υπηρεσία

η οικογένεια της παιδικής ηλικίας έχει μια επαγγελματική ομάδα υπηρεσιών ελίτ για να προσαρμόσει ένα σύνολο βιώσιμου συστήματος υπηρεσιών κέρδους πρότυπου για τους πελάτες από το γενικό προγραμματισμό, την έρευνα αγοράς, και την ανάλυση, ολόκληρο το σχέδιο και τον προγραμματισμό πάρκων, την παραγωγή και την κατασκευή, τη λειτουργία και τη συντήρηση της μιας στάσης υπηρεσίας, να δημιουργηθεί ένας μοναδικός παιδικός σταθμός για σας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

familyofchildhood@gamil.com
+8613422268033
13610354343