Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Sure

Τηλεφωνικό νούμερο : 13610354343

Free call

Πώς να χτίσει μια νέα εσωτερική παιδική χαρά

December 25, 2019

Κίνα τα τελευταία νέα σχετικά με Πώς να χτίσει μια νέα εσωτερική παιδική χαρά

1. Μέγεθος του εδάφους (length*width*height);
(οι ακριβείς πληροφορίες μεγέθους, εάν έχετε ένα σχέδιο CAD, παρακαλώ μας προσφέρουν σε)
2. Ηλικία του φορέα (1-3 ή 3-15;)
3. Ύφος (ποιο ύφος που συμπαθείτε την εσωτερική παιδική χαρά κοιτάζει για να είναι;)
4. Οποιοιδήποτε στυλοβάτες οικοδόμησης μέσα της εσωτερικής περιοχής παιδικών χαρών;
εάν ναι, παρακαλώ πέστε το μέγεθος (L*W*H) των στυλοβατών και των πληροφοριών μεγέθους μεταξύ κάθε στυλοβάτη;
5. πού είναι η πλευρά εισόδων (μήκος ή πλάτος; )
6. Ποια συστατικά επιθυμείτε για να υποβάλετε την παιδική χαρά (φωτογραφικές διαφάνειες, τραμπολίνο, κοίλωμα σφαιρών, κ.λπ.;)

 

Guangdong οικογένεια της Co. βιομηχανίας παιδικής ηλικίας, ΕΠΕ που καθιερώνεται το 1988, είμαστε μια από τις κύριες ενσωματωμένες επιχειρήσεις στην έρευνα, το σχεδιασμό, την κατασκευή, την πώληση, την εγκατάσταση και την εξυπηρέτηση του εξοπλισμού διασκέδασης. Η οικογένεια της παιδικής ηλικίας κρατά την πεποίθηση απευθυνόμενου στην αγορά, της ποιότητας πρώτος, της ακεραιότητας που προτάσσονται, της καινοτομίας και εξυπηρετεί την κοινωνία. και έχουμε διαμορφώσει βαθμιαία το σύστημα προϊόντων που παράγει κυρίως τη φωτογραφική διαφάνεια παιδιών, τον υπαίθριο εξοπλισμό ικανότητας, τη διασκέδαση πάρκων νερού, το άτακτο κάστρο, τα χαλιά ασφάλειας, και τις εγκαταστάσεις παιδικών σταθμών.
Τα προϊόντα μας εφαρμόζονται σε ποικίλες θέσεις διασκέδασης θέματος όπως η ακίνητη περιουσία, το νερό-πάρκο, ο παιδικός σταθμός, το σχολείο, το δημόσιος-πάρκο και το λούνα παρκ θέματος. Στόχευσε να φέρει την ευτυχία στα παιδιά σε όλο τον κόσμο! Καταβάλλουμε προσπάθεια να αναπτυχθούμε και το βήμα προς τα εμπρός στο στόχο ενός τοπ κατασκευαστή στον εξοπλισμό παιδικών χαρών στον κόσμο. Οι πληροφορίες που απαιτούνται πριν από το σχέδιο

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

familyofchildhood@gamil.com
13610354343