Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Sure

Τηλεφωνικό νούμερο : 13610354343

WhatsApp : +8613422268033

Free call

Υπαίθριος εξοπλισμός φωτογραφικών διαφανειών και ταλάντευσης

January 5, 2020

τελευταία εταιρεία περί Υπαίθριος εξοπλισμός φωτογραφικών διαφανειών και ταλάντευσης

Τα προϊόντα σειράς φωτογραφικών διαφανειών των παιδιών Guangdong της οικογένειας της παιδικής ηλικίας σχεδιάζονται από τα μοναδικά και συνεχώς μεταβαλλόμενα παιχνίδια. Ύφος μόδας, γενναιόδωρο, υψηλό σημείο. Η νέα φωτογραφική διαφάνεια, από τη στήλη, σύνδεσμος στη τοπ κάλυψη στηλών, αποτελείται από το κράμα αργιλίου, ανθεκτικός. Η rustproof απόδοση είναι πολύ ισχυρή. Η εμφάνιση περισσότερου ζωηρόχρωμου ηλεκτροστατικού ψεκασμού, αντι UV, ανθεκτική χρήση μπορεί επίσης να εμμείνει με την έννοια λιγότερο σταθερού. Μετά από να συνοψίσει χιλιάδες περιπτώσεις παραγωγής και χρήσης, Guangdong η οικογένεια της παιδικής ηλικίας ξανασχεδίασε ποικίλες φωτογραφικές διαφάνειες συνδυασμού το 2018, και ενίσχυσε τη δομή κάθε συστατικού για να καταστήσει το προϊόν ασφαλέστερο και ανθεκτικότερο. Ο ακόλουθος είναι η Guangdong τμημάτων φωτογραφικών διαφανειών των παιδιών της επιχείρησης υλική οικογένεια της παιδικής ηλικίας. Μετά από να συνοψίσει χιλιάδες περιπτώσεις παραγωγής και χρήσης προϊόντων, το 2018, ξανασχεδίασε ποικίλες συνδυασμένες φωτογραφικές διαφάνειες και ενίσχυσε τη δομή κάθε συστατικού για να καταστήσει το προϊόν ασφαλέστερο και ανθεκτικότερο. Τα εξής είναι το υλικό των μερών φωτογραφικών διαφανειών των παιδιών της επιχείρησής μας:

 


Η στέγη, το διάφραγμα και η φωτογραφική διαφάνεια αποτελούνται από τα εισαγόμενα πλαστικά εφαρμοσμένης μηχανικής, τα οποία διαπερνώ με τους αντι-υπεριώδεις πράκτορες, τον αντιστατικό πράκτορα και τους αντι αποχρωματίζοντας πράκτορες. Έχουν την υψηλής αντοχής, ομαλή επιφάνεια, την καλή ελαστικότητα, την ασφάλεια, και την προστασία του περιβάλλοντος, την καλή καιρική αντίσταση, και το colorfastness.

 

Μέρη χάλυβα: η στήλη υιοθετεί έναν γαλβανισμένο σωλήνα χάλυβα, ο οποίος δεν είναι σκουριασμένος. Μετά από την αμμόστρωση και την αμμόστρωση, η επιφάνεια αντιμετωπίζεται με την πλαστική σκόνη της Dupont με τον ψεκασμό διπλός-στρώματος. Είναι σταθεροποιημένο σε 180 ℃ και UV ανθεκτικός.

 

Ξύλινα μέρη - υψηλός - εισαγόμενο ποιότητα ξύλο ευκαλύπτων, σκληρό ξύλο, καλή εκτέλεση ξήρανσης, ισχυρή αντίσταση ύδατος, μη εύκολη να φορέσει, μη εύκολη να ραγίσει, μη εύκολη στην παραμόρφωση.

 

Σχοινί και καθαρά μέρη - υιοθετήστε το θαλάσσιο καλώδιο, ανθεκτικός, ασφαλής και αξιόπιστος.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

familyofchildhood@gamil.com
+8613422268033
13610354343