Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Sure

Τηλεφωνικό νούμερο : 13610354343

WhatsApp : +8613422268033

Free call

υπαίθρια εξοπλισμού παιδικής χαράς

April 3, 2020

τελευταία εταιρεία περί υπαίθρια εξοπλισμού παιδικής χαράς

Περιοχή προγράμματος: περίπου 1500 ㎡

Πρόγραμμα που προσγειώνεται: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΊΑΣ

Μετά από την αρχή του περισσότερης ενδιαφέροντος, καλύτερης ανάπτυξης και περισσότερης ασφάλειας, που εμμένουν στην έννοια σχεδίου «του λουλουδιού και των παιδιών που συλλέγουν» της huashinian ακίνητης περιουσίας, η έξυπνη παιδική χαρά αύξησης με αυτό το θέμα σχεδιάζεται σχολαστικά, με τις πλούσιες εγκαταστάσεις διασκέδασης, ικανοποιώντας πλήρως τις διάφορες ανάγκες των 0-12-έτος-παλαιών παιδιών στην κοινότητα, που βοηθά τα παιδιά να μεγαλώσουν ευτυχώς, και κάνοντας το σπίτι γίνετε ο αγαπημένος παράδεισος ονείρου των παιδιών.

Περισσότερη διασκέδαση, προκειμένου να χτιστεί ένα πραγματικό πάρκο των παιδιών, για να χτίσει ένα πολυσύνθετο λούνα παρκ υψηλών σημείων. Το παιχνίδι εύκαμπτο και μεταβλητό, άφησε τα παιδιά στο στάδιο του παιχνιδιού, υποκινεί τη φαντασία των παιδιών, ενθουσιασμός, βελτιώνει την εμπράγματες λειτουργία εξερεύνησης και τη δημιουργικότητα!

Η αναρρίχηση του πύργου είναι αγαπημένο ευτυχές κάστρο των παιδιών, ένας καθαρός λαβύρινθος σχοινιών που εξετάζουν την ισορροπία τους, και μια φωτογραφική διαφάνεια μεγάλου υψομέτρου που ασκεί το θάρρος τους, το οποίο είναι αρκετό να στείλει τη σφριγηλή επιθυμία των παιδιών την ενθουσιώδη ενέργεια και να προκαλέσουν! Αυτό είναι αθλητισμός και άσκηση μιας παιχνιδιών στρατόπεδων ενσωμάτωσης. Η διαδρομή διασκέδασης αντιστοιχείται την αναρρίχηση του τοίχου, της φωτογραφικής διαφάνειας συνεργατών, της λίμνης άμμου και του τραμπολίνου, έτσι ώστε τα παιδιά μπορούν να δοκιμάσουν τη διασκέδαση της εξερεύνησης στην αναρρίχηση, το τρέξιμο και το πέρασμα, το παιχνίδι και να αισθανθούν την κατάπληξη της φύσης. Ασφαλέστερο, το πάρκο των παιδιών στην κοινότητα μπορεί να εξασφαλίσει το διάστημα δραστηριότητας, να μειώσει τον κίνδυνο για να παίξει, και να είναι ασφαλέστερο! Αφήστε τα παιδιά να πάρουν την άσκηση στο σπίτι, και να δώσουν την περισσότερες χαρά και επιχείρηση στην ασφαλή σειρά ότι οι γονείς μπορούν να δώσουν προσοχή!

Όχημα πυκνών δρομολογίων ζουγκλών, μικρό αεροπλάνο, σωρός δαμάσκηνων, ταλάντευση, seesaw υπάρχουν πάρα πολλά προγράμματα για να παίξουν. Τα παιδιά των διαφορετικών ηλικιών μπορούν να βρούν έναν τρόπο να βυθιστούν σε μια ημέρα σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τη φυσική ικανότητά τους. Υπάρχουν επίσης πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα στον παράδεισο Huatong, όπως το μικρόφωνο και ο εξοπλισμός κρούσης. Τα παιδιά μπορούν όχι μόνο να ερευνήσουν το μυστήριο του ήχου, να αισθανθούν τη γοητεία της μουσικής, αλλά και να καταλάβουν τη φυσική γνώση της υγιούς μετάδοσης.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

familyofchildhood@gamil.com
+8613422268033
13610354343