Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Sure

Τηλεφωνικό νούμερο : 13610354343

WhatsApp : +8613422268033

Free call

Υπαίθρια και εσωτερικά προϊόντα παιδικών σταθμών

January 7, 2020

τελευταία εταιρεία περί Υπαίθρια και εσωτερικά προϊόντα παιδικών σταθμών

Σαν επέκταση του διαστήματος τάξεων, το υπαίθριο μαθησιακό περιβάλλον σχεδιάζεται για να προκαλέσει την εξερεύνηση των παιδιών της ψυχολογίας, έτσι ώστε μπορούν να επιλέξουν ελεύθερα, να εξερευνήσουν υποκειμενικά σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι τους, και να θρέψουν το σώμα και το μυαλό τους στο διάστημα της αγάπης.

Το υπαίθριο διάστημα καθιερώνει τη σχέση μεταξύ του σχολείου και του περιβάλλοντος, της φύσης και των ανθρώπινων οντων έτσι ώστε όταν αλληλεπιδρούν τα παιδιά, μπορούν ασυναίσθητα να ερευνήσουν τη διασκέδαση της φύσης και το μυστήριο του κόσμου. Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς των παιδιών, σχεδιάζουμε όλα τα είδη διασκέδασης θέματος, που συνδυάζονται με την ανάπτυξη της φωτογραφικής διαφάνειας, σερνόμαστε, τρυπάμε με τρυπάνι και ούτω καθεξής, για να δημιουργήσουμε ένα διάστημα για τη φύση των παιδιών. Ο συνδυασμός φωτογραφικών διαφανειών με μορφή ενός ελικοπτέρου προσθέτει την άπειρη διασκέδαση στο παιχνίδι. Τα παιδιά οδηγούν το ελικόπτερο «ονείρου» για να αρχίσουν ένα όνειρο το ταξίδι, να δοκιμάσουν την ευχαρίστηση «της εξερεύνησης και του παιχνιδιού», και να ενισχύσουν την επικοινωνία μεταξύ των παιδιών.

Ο διάφορος εξοπλισμός επέκτασης χρήσης για να δημιουργήσει μια σκηνή διαστημικού ταξιδιού, άφησε τα παιδιά να οδηγήσουν στα πετώντας πιατάκια, αποκαλύπτει το μυστήριο του απέραντου κόσμου διάφορες φυσικές λειτουργίες άσκησης παίζοντας τα παιχνίδια. Η δομή θέματος αστεριών παρέχει μια νέα και ενδιαφέρουσα εμπειρία, κινητοποιώντας πλήρως κάθε κύτταρο στο σύνολο του παιδιού.

Ο σχεδιαστής αξιοποιεί πλήρως το χωρικό σχέδιο, ενσωματώνει skillfully τα φυσικά στοιχεία, χρηματοδοτεί το διάστημα με μια αίσθηση της ιεραρχίας και της ζωτικότητας, έτσι ώστε τα παιδιά μπορούν ακόμα να βρούν τη σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων και της φύσης στο μαθησιακό περιβάλλον που περιβάλλεται από τα κτήρια υψηλής πυκνότητας. Ενσωματώστε την αναρρίχηση, το άλμα, το κύλισμα, την ισορροπία, την περιστροφή, και άλλα λειτουργικά στοιχεία για να ενισχύσει το ενδιαφέρον των παιδιών για να ερευνήσει τη φύση.

Το νερό και η άμμος είναι μαγνήτες για τα παιδιά, και παίζουν είναι ο καλύτερος τρόπος να εξερευνηθεί και να γίνει κατανοητός ο κόσμος ως παιδί. Μέσω των χεριών και των ποδιών για να αγγίξει και να αισθανθεί την αισθητήρια υποκίνηση που παράγεται από τα φυσικά υλικά, να βελτιώσει την ευαισθησία τους στο περιβάλλον, και να αναπτύξει τη δυνατότητα σκέψης εγκεφάλου. Το καλό τραμπολίνο αλόγων και διασκέδασης λικνίσματος κάνει κάθε γωνία του υπαίθριου συνόλου παιδικών σταθμών της διασκέδασης.

Ο σχεδιαστής χρησιμοποιεί έξυπνα τη χωρική δομή που προσαρμόζει, μέσω των στοιχείων αναρρίχησης για να περάσει το ανώτερο πάτωμα και το έδαφος για να διαμορφώσει μια γραμμή ροής κυκλοφορίας, συνδυασμός με τη φωτογραφική διαφάνεια, διάτρυση καθαρή, αναρρίχηση, σκάλα περπατήματος, πλατφόρμα, κ.λπ., για να δημιουργήσει έναν αθλητικό κόσμο γωνιών σκαλοπατιών. Για να προσελκύσει τα παιδιά για να συμμετέχει στον αθλητισμό ενεργά και να επεκτείνει την περιοχή του αθλητισμού των παιδιών.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

familyofchildhood@gamil.com
+8613422268033
13610354343